Te intereseaza unul din cluburile noastre?

De ce volei?

Pe langa faptul ca este al doilea sport in lume ca si popularitate, voleiul este totodata unul din cele mai complexe sporturi.

Cum ne antrenam?

Antrenorii nostri sunt la curent cu cele mai noi metode de antrenament, pentru toate varstele, atat la fete cat si la baieti.

Cat dureaza?

Antrenamentele noastre dureaza in medie 1:30 – 2 ore maxim, cu cateva pauze de apa, in functie de nevoia copiilor.

valorile noastre

Integritate

Nimic nu este mai important ca integritatea pentru noi, iar antrenorii nostri sunt aici sa-i trateze pe toti in mod egal, sa ii invete ce este spiritul de echipa si sa raspunda oricarei intrebari cu sinceritate.

Competitivitate

Competitivitatea este un element cheie in sport, iar noi le aratam copiilor cum sa fie competitivi intr-o maniera productiva, calitate care odata dobandita, se va rasfrange si asupra vietii de zi cu zi.

Pasiune

Orice lucru poate fi dus la bun sfarsit atunci cand este facut cu pasiune. Acest lucru se aplica si in volei, pasiunea jucand un rol esential in acest sport, aceasta ajutandu-ne sa trecem peste orice obstacol.

Perseverenta

Antrenament dupa antrenament, incercam sa inspiram sportivilor nostri, ideea de perseverenta si cum aceasta este cheia multor rezultate pozitive, atat in sport cat si in afara salii.

Dedicare

Cand te dedici unui lucru in totalitate, rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent cat de mari vor fi obstacolele. Acest lucru este valabil si in volei, fiind chiar un ingredient important din reteta succesului.

Distractie

La sfarsitul zilei, nimic nu are sens daca ceea ce facem, nu facem cu zambetul pe buze. Antrenorii nostri implementeaza cu succes metode de antrenament care le ofera copiilor o dezvoltare armonioasa, in timp ce acestia se distreaza la maxim.

Lumina Wolves Volleyball,
in cifre.

0

sportivi

0

ore de antrenament

0

mingi de joc

0

sali de antrenament

noutati

 • Mos Craciun joaca volei!

  Mos Craciun a vizitat Scoala de volei Lumina Wolves! Micii sportivi l-au intampinat cu multa vole buna, cantece, dansuri si concursuri! Mosul a dansat si a jucat volei cu lupisorii, a facut sute de poze si a venit cu sacul plin de cadouri! Multumim tuturor pentru acest an fantastic!

  December 23, 2019
 • Start in Campionatul Municipal Bucuresti, categoria Sperante fete!

  Dupa un an de munca, implicare si daruire, fetele noastre au debutat cu dreptul in campionat!Lupoaicele noastre au pornit in forță, primul meci, prima victorie!

  November 16, 2019
 • Debut pentru lupisorii de la categoria minivolei!

  Debut pentru lupisorii nostri la categoria minivolei baieti, in Campionatul Municipal Bucuresti! Baietii nostri au reusit sa treaca peste emotiile primului meci oficial, s-au luptat pentru fiecare punct, au jucat cu placere si au dat dovada de spirit de echipa! Felicitari tuturor echipelor prezente la acest turneu: CTF Mihai, Scoala 39 Bucuresti si Lumina Wolves

  November 9, 2019
 • Start in Campionatul Municipal Bucuresti!

  Micutele noastre lupoaice au jucat primele meciuri in Campionatul Municipal Bucuresti, in compania colegilor de la CS5 si CSM Bucuresti! Au fost emotii pentru sportive, parinti, bunici, antrenori! Felicitari micutelor voleibaliste pentru pasiunea, implicarea si daruirea manifestata in lupta pentru fiecare punct! Multumim gazdelor noastre de la International School of Bucharest!

  November 3, 2019
Voleiul este mai mult decat un sport,
este un stil de viata.

parteneri

Te sunam noi.

Daca doresti sa te contactam noi, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul si te contactam noi in cel mai scurt timp.

Ma intereseaza clubul de volei din zona:

Lumina Wolves Pallady
 • Strada Balta Albina, nr. 9, sector 3

 • +4 0733 124 511

Lumina Wolves Colentina
 • Soseaua Colentina, nr. 64B, sector 2

 • +4 0733 124 511

Lumina Wolves ISB
 • Sos Gara Catelu, Nr.1R, Sector 3

 • +4 0733 124 511