Te intereseaza unul din cluburile noastre?

valorile noastre

Integritate

Nimic nu este mai important ca integritatea pentru noi, iar antrenorii nostri sunt aici sa-i trateze pe toti in mod egal, sa ii invete ce este spiritul de echipa si sa raspunda oricarei intrebari cu sinceritate.

Competitivitate

Competitivitatea este un element cheie in sport, iar noi le aratam copiilor cum sa fie competitivi intr-o maniera productiva, calitate care odata dobandita, se va rasfrange si asupra vietii de zi cu zi.

Pasiune

Orice lucru poate fi dus la bun sfarsit atunci cand este facut cu pasiune. Acest lucru se aplica si in volei, pasiunea jucand un rol esential in acest sport, aceasta ajutandu-ne sa trecem peste orice obstacol.

Perseverenta

Antrenament dupa antrenament, incercam sa inspiram sportivilor nostri, ideea de perseverenta si cum aceasta este cheia multor rezultate pozitive, atat in sport cat si in afara salii.

Dedicare

Cand te dedici unui lucru in totalitate, rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent cat de mari vor fi obstacolele. Acest lucru este valabil si in volei, fiind chiar un ingredient important din reteta succesului.

Distractie

La sfarsitul zilei, nimic nu are sens daca ceea ce facem, nu facem cu zambetul pe buze. Antrenorii nostri implementeaza cu succes metode de antrenament care le ofera copiilor o dezvoltare armonioasa, in timp ce acestia se distreaza la maxim.

Lumina Wolves Volleyball,
in cifre.

0

sportivi

0

ani de activitate

0

antrenori de top

0

echipe inscrise in campionatul national

noutati

 • Sase echipe ale clubului nostru au debutat in Campionatul National de volei!

  Sezonul competitional 2022-2023 este un sezon plin pentru Scoala de volei Lumina Wolves! In premiera pentru Clubul nostru, suntem inscrisi in Campionatul National de volei cu 6 echipe: Minivolei fete, Minivolei baieti, Sperante fete Pallady, Sperante fete Colentina, Sperante baieti si Cadete fete! Toate echipele au debutat cu succes in acest sezon, luna octombrie aducand

  November 5, 2022
 • ICHB Colentina, gazda primul turneu jucat de Lumina Wolves Colentina

  In moderna sala din incinta ICHB COLENTINA, Echipa noastra a fost organizatoarea primului turneu din Seria D, categoria Sperante fete. Din grupa fac parte Dinamo Bucuresti, Lumina Wolves Colentina, Rapid Academic Bucuresti, CSS2 Bucuresti si CTF Mihai Bucuresti. Au fost doua zile frumoase in care sportivele au jucat cu bucurie si daruire iar spectatorii au

  November 1, 2022
 • Lumina Wolves Pallady au jucat primul turneu din acest sezon!

  La categoria Sperante fete suntem inscrisi in Campionatul National cu 2 echipe: Lumina Wolves Pallady si Lumina Wolves Colentina. Pentru fetele din Pallady a fost primul turneu de volei, emotiile si-au spus cuvantul dar au reusit sa treaca peste si sa faca trei meciuri frumoase. Repartizate in grupa cu echipe de traditie in voleiul juvenil,

  October 31, 2022
 • Start in forta pentru lupii de la Categoria Sperante!

  Lupii nostri de la Categoria Sperante masculin termina turneul cu un meci frumos, contra CSM Bucuresti. Un meci de mare lupta, jucat de la prima pana la ultima minge, cu rasturnari de scor si faze spectaculoase. Meciul a fost castigat de CSM Bucuresti, cu scorul de 3-2. Cu doua victorii si o infrangere, lupii nostri

  October 30, 2022
Voleiul este mai mult decat un sport,
este un stil de viata.

parteneri

Lumina Wolves Pallady
 • Strada Balta Albina, nr. 9, sector 3

 • +4 0733 124 511

Lumina Wolves Colentina
 • Soseaua Colentina, nr. 64B, sector 2

 • +4 0733 124 511

Lumina Wolves ISB
 • Sos Gara Catelu, Nr.1R, Sector 3

 • +4 0733 124 511