Te intereseaza unul din cluburile noastre?

De ce volei?

Pe langa faptul ca este al doilea sport in lume ca si popularitate, voleiul este totodata unul din cele mai complexe sporturi.

Cum ne antrenam?

Antrenorii nostri sunt la curent cu cele mai noi metode de antrenament, pentru toate varstele, atat la fete cat si la baieti.

Cat dureaza?

Antrenamentele noastre dureaza in medie 1:30 – 2 ore maxim, cu cateva pauze de apa, in functie de nevoia copiilor.

valorile noastre

Integritate

Nimic nu este mai important ca integritatea pentru noi, iar antrenorii nostri sunt aici sa-i trateze pe toti in mod egal, sa ii invete ce este spiritul de echipa si sa raspunda oricarei intrebari cu sinceritate.

Competitivitate

Competitivitatea este un element cheie in sport, iar noi le aratam copiilor cum sa fie competitivi intr-o maniera productiva, calitate care odata dobandita, se va rasfrange si asupra vietii de zi cu zi.

Pasiune

Orice lucru poate fi dus la bun sfarsit atunci cand este facut cu pasiune. Acest lucru se aplica si in volei, pasiunea jucand un rol esential in acest sport, aceasta ajutandu-ne sa trecem peste orice obstacol.

Perseverenta

Antrenament dupa antrenament, incercam sa inspiram sportivilor nostri, ideea de perseverenta si cum aceasta este cheia multor rezultate pozitive, atat in sport cat si in afara salii.

Dedicare

Cand te dedici unui lucru in totalitate, rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent cat de mari vor fi obstacolele. Acest lucru este valabil si in volei, fiind chiar un ingredient important din reteta succesului.

Distractie

La sfarsitul zilei, nimic nu are sens daca ceea ce facem, nu facem cu zambetul pe buze. Antrenorii nostri implementeaza cu succes metode de antrenament care le ofera copiilor o dezvoltare armonioasa, in timp ce acestia se distreaza la maxim.

Lumina Wolves Volleyball,
in cifre.

0

sportivi

0

ore de antrenament

0

mingi de joc

0

sali de antrenament

noutati

 • 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐈𝐃𝐄 𝟐𝟎-𝟐𝟏 𝐍𝐨𝐯

  𝐃𝐢𝐯𝐢𝐳𝐢𝐚 𝐂𝐀𝐃𝐄𝐓𝐈 𝐅𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢𝐧 In cadrul etapei a patra a Seriei D, duminica  21 Noiembrie de la 13:00, cadetele de la ACS Lumina Wolves vor intalni echipa CSS Ploiesti. Va fi o partida care va pune fata in fata doua echipe care cauta drumul spre prima victorie in acest campionat! Partida se va desfasura in Sala

  November 18, 2021
 • Start in Campania ,,Donează o carte! Donează un laptop, tabletă sau PC! Dăruiește cunoaștere!”

  Școala noastră continuă tradiția lucrurilor bine făcute și demarează pe 8 Noiembrie 2021 Campania ,,Donează o carte! Donează un laptop, tabletă sau PC! Dăruiește cunoaștere!” , campanie derulată la nivelul tuturor școlilor din cadrul Lumina Instituții de Învățământ și în toate școlile de sport aflate sub umbrela Lumina Instituții de Învățământ. Vă asteptăm cu drag

  November 13, 2021
 • Scoala de volei Lumina Wolves debuteaza in Campionatul National de volei!

  Echipa masculina de minivolei a clubului nostru, LUMINA WOLVES SPORTS (antrenor Belcic Bogdan), va demara în noul sezon alături de echipe cu traditie in voleiul juvenil: CTF Mihai I București, CSM Bucuresti A si CSM Bucuresti B. Meciurile Seriei C se vor disputa vineri, 22 octombrie, și sâmbătă, 23 octombrie, la Sala de Sport a

  October 24, 2021
 • Un meci frumos in compania sportivelor de la Dinamo Bucuresti!

  În weekend s-a desfășurat etapa a doua din campionatul național de cadete. Echipa noastra a jucat in compania celor de la CS Dinamo Bucuresti, o echipa puternica cu jucatoare experimentate si valoroase! Lupoaicele noastre nu au reusit sa treaca peste emotiile jocului impotriva unei echipe prezenta pe podium in ultimii ani, meciul fiind castigat de

  October 24, 2021
Voleiul este mai mult decat un sport,
este un stil de viata.

parteneri

Te sunam noi.

Daca doresti sa te contactam noi, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul si te contactam noi in cel mai scurt timp.

  Ma intereseaza clubul de volei din zona:

  Lumina Wolves Pallady
  • Strada Balta Albina, nr. 9, sector 3

  • +4 0733 124 511

  Lumina Wolves Colentina
  • Soseaua Colentina, nr. 64B, sector 2

  • +4 0733 124 511

  Lumina Wolves ISB
  • Sos Gara Catelu, Nr.1R, Sector 3

  • +4 0733 124 511