Te intereseaza unul din cluburile noastre?

valorile noastre

Integritate

Nimic nu este mai important ca integritatea pentru noi, iar antrenorii nostri sunt aici sa-i trateze pe toti in mod egal, sa ii invete ce este spiritul de echipa si sa raspunda oricarei intrebari cu sinceritate.

Competitivitate

Competitivitatea este un element cheie in sport, iar noi le aratam copiilor cum sa fie competitivi intr-o maniera productiva, calitate care odata dobandita, se va rasfrange si asupra vietii de zi cu zi.

Pasiune

Orice lucru poate fi dus la bun sfarsit atunci cand este facut cu pasiune. Acest lucru se aplica si in volei, pasiunea jucand un rol esential in acest sport, aceasta ajutandu-ne sa trecem peste orice obstacol.

Perseverenta

Antrenament dupa antrenament, incercam sa inspiram sportivilor nostri, ideea de perseverenta si cum aceasta este cheia multor rezultate pozitive, atat in sport cat si in afara salii.

Dedicare

Cand te dedici unui lucru in totalitate, rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent cat de mari vor fi obstacolele. Acest lucru este valabil si in volei, fiind chiar un ingredient important din reteta succesului.

Distractie

La sfarsitul zilei, nimic nu are sens daca ceea ce facem, nu facem cu zambetul pe buze. Antrenorii nostri implementeaza cu succes metode de antrenament care le ofera copiilor o dezvoltare armonioasa, in timp ce acestia se distreaza la maxim.

Lumina Wolves Volleyball,
in cifre.

0

sportivi

0

ore de antrenament

0

mingi de joc

0

sali de antrenament

noutati

 • Victorie superba pentru fetele noastre!

  Weekendul trecut am fost gazda meciului contra CSS6 Bucuresti, echipa cu traditie in voleiului juvenil. Fetele noastre au intrat motivate sa castige, au jucat de la prima pana la ultima minge! Meciul a fost castigat de lupoaicele noastre cu scorul de 3-0, adversarele nereusind sa isi gaseasca ritmul! Felicitari sportivelor si antrenorilor! #scoaladevoleiluminawolves #fairplay #fortzalupii

  April 20, 2022
 • Final de sezon pentru lupisorii de la categoria minivolei!

  Cu o victorie si doua infrangeri in turneul disputat la Dej weekend-ul 16-17 aprilie, lupisorii nostri incheie campionatul cu fruntea sus! La prima participare in Campionatul National de volei-categoria minivolei baieti, Echipa noastra a ajuns pana in turneul semifinal 2, fiind la un pas de a se califica in turneul final! Continuam pregatirea pe toata

  April 19, 2022
 • Lumina Wolves vs CSM Bucuresti, categoria Open Junioare

  Un nou meci in cadrul Campionatului Municipal de volei, categoria Open Junioare! Astazi de la ora 13.00 lupoaicele noastre joaca in compania tigroaicelor de la CSM Bucuresti, in moderna sala din incinta ICHB Colentina! Meciul poate fi urmarit live pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/LuminaWolvesVolleyball. Succes ambelor echipe! #scoaladevoleiluminawolves #fairplay #fortzalupii #cursuriinitierevoleibucuresti

  April 10, 2022
 • Ne antrenam cu bucurie maxima!

  Printre teste, simulări, teze, meditații, lupisorii noștri își fac timp și pentru antrenament! #scoaladevoleiluminawolves #initierevoleibucuresti #initierevoleisector2 #initierevoleisector3

  April 7, 2022
Voleiul este mai mult decat un sport,
este un stil de viata.

parteneri

Te sunam noi.

Daca doresti sa te contactam noi, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul si te contactam noi in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Lumina Wolves Pallady
 • Strada Balta Albina, nr. 9, sector 3

 • +4 0733 124 511

Lumina Wolves Colentina
 • Soseaua Colentina, nr. 64B, sector 2

 • +4 0733 124 511

Lumina Wolves ISB
 • Sos Gara Catelu, Nr.1R, Sector 3

 • +4 0733 124 511