Te intereseaza unul din cluburile noastre?

valorile noastre

Integritate

Nimic nu este mai important ca integritatea pentru noi, iar antrenorii nostri sunt aici sa-i trateze pe toti in mod egal, sa ii invete ce este spiritul de echipa si sa raspunda oricarei intrebari cu sinceritate.

Competitivitate

Competitivitatea este un element cheie in sport, iar noi le aratam copiilor cum sa fie competitivi intr-o maniera productiva, calitate care odata dobandita, se va rasfrange si asupra vietii de zi cu zi.

Pasiune

Orice lucru poate fi dus la bun sfarsit atunci cand este facut cu pasiune. Acest lucru se aplica si in volei, pasiunea jucand un rol esential in acest sport, aceasta ajutandu-ne sa trecem peste orice obstacol.

Perseverenta

Antrenament dupa antrenament, incercam sa inspiram sportivilor nostri, ideea de perseverenta si cum aceasta este cheia multor rezultate pozitive, atat in sport cat si in afara salii.

Dedicare

Cand te dedici unui lucru in totalitate, rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent cat de mari vor fi obstacolele. Acest lucru este valabil si in volei, fiind chiar un ingredient important din reteta succesului.

Distractie

La sfarsitul zilei, nimic nu are sens daca ceea ce facem, nu facem cu zambetul pe buze. Antrenorii nostri implementeaza cu succes metode de antrenament care le ofera copiilor o dezvoltare armonioasa, in timp ce acestia se distreaza la maxim.

Lumina Wolves Volleyball,
in cifre.

0

sportivi

0

ore de antrenament

0

mingi de joc

0

sali de antrenament

noutati

 • Start in Campionatul National de volei, categoria cadete fete!

  Primul meci din acest campionat a adus și prima victorie contra EX 4 Volei! Fetele noastre au intrat hotarate sa joace, au dominat meciulde la inceput reusind sa castige cu 3-0! Felicitări tuturor! #scoaladevoleiluminawolves #fortzalupii

  September 29, 2022
 • Hai la volei! Hai in Echipa lupilor!

  Hai la volei! Hai in Echipa Lupilor! Reluam inscrierile pentru grupele de volei, copii nascuti in perioada 2012-2015, fete si baieti! Cursurile de initiere in tainele volei se tin in sectorul 2 si 3, in incinta Liceulului International de Informatica(Pallady si Colentina), in timpul anului scolar si pe perioada vacantelor! Program antrenament ICHB Pallady: luni

  September 29, 2022
 • Final de turneu pentru Sperantele noastre!

  Dupa 2 zile pline de volei si meciuri spectaculoase, a fost desemnata campiona acestui sezon, in Campionatul Municipal Bucuresti, categoria Sperante fete. Finala mica a adus fata in fata echipele Lumina Wolves Colentina si CSS2 Bucuresti, finala castigata de CSS2 Bucuresti cu scorul de 3-1. Lupta pentru locul 1 a fost intre Dinamo Bucuresti si

  May 26, 2022
 • Campionatul Municipal categoria Sperante fete

  Lupoaicele noastre se pregatesc pentru ultimele meciuri din acest sezon! In weekend-ul 21-22 mai se joaca Campionatul Municipal de volei, Categoria Sperante fete. Suntem inscrisi cu doua echipe, in doua grupe diferite. Grupa 1: CSS2 Bucuresti, Lumina Wolves Pallady, CSM Bucuresti Grupa 2: CS Chitila, Lumina Wolves Colentina, Dinamo Bucuresti, CSM Ababei Grupa 1 joaca

  May 18, 2022
Voleiul este mai mult decat un sport,
este un stil de viata.

parteneri

Te sunam noi.

Daca doresti sa te contactam noi, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul si te contactam noi in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Lumina Wolves Pallady
 • Strada Balta Albina, nr. 9, sector 3

 • +4 0733 124 511

Lumina Wolves Colentina
 • Soseaua Colentina, nr. 64B, sector 2

 • +4 0733 124 511

Lumina Wolves ISB
 • Sos Gara Catelu, Nr.1R, Sector 3

 • +4 0733 124 511