Lumina Institutii de Invatamant este un grup educational din Romania, care functioneaza de peste 20 de ani, cu rezultate deosebite pe plan national si international. In prezent, in cele 10 Scoli Lumina din Romania invata peste 3.800 de elevi, care obtin an de an performante educationale remarcabile la olimpiadele nationale si internationale, precum si la numeroae competitii scolare.

Absolvenţii Şcolilor Lumina sunt astăzi studenţi la Harvard, MITOxford sau Cambridge, lucrează la Microsoft, Oracle, Google sau Facebook, sunt oameni de succes, cu cariere pe măsură.

Cu un palmares unic in Romania, Lumina Institutii de Invatamant a decis sa se implice si in domeniul sportiv, sustinand principiul ca educatia de calitate si sportul de performanta pot merge impreuna pe calea succesului.

La inceputul anului 2017 a fost infiintat Clubul Sportiv Lumina Wolves, un proiect nou, inovativ pe piata educationala din Romania, menit sa aduca la un loc educatia si sportul de performanta.

Clubul Sportiv Lumina Wolves este deja un nume pentru iubitorii de sport, nume sinonim cu performanţa.

Şi vorbim desigur de multă pasiune pentru volei, baschet si fotbal, pentru performanţe sportive.

Cu un asemenea palmares educaţional şi sportiv, „Lumina Wolves” are toate şansele să devină un produs de succes pe piaţa educaţiei din România

antrenorii nostri

Gabriel PatranManager Sectie Volei si Antrenor

Nicoleta PatranAntrenor senior

Carmen ConstantinAntrenor senior

Belcic BogdanAntrenor

Dana IancuAntrenor

Gabriela GheorgheAntrenor

Madalina SanduAntrenor

valorile noastre

Integritate

Nimic nu este mai important ca integritatea pentru noi, iar antrenorii nostri sunt aici sa-i trateze pe toti in mod egal, sa ii invete ce este spiritul de echipa si sa raspunda oricarei intrebari cu sinceritate.

Competitivitate

Competitivitatea este un element cheie in sport, iar noi le aratam copiilor cum sa fie competitivi intr-o maniera productiva, calitate care odata dobandita, se va rasfrange si asupra vietii de zi cu zi.

Pasiune

Orice lucru poate fi dus la bun sfarsit atunci cand este facut cu pasiune. Acest lucru se aplica si in volei, pasiunea jucand un rol esential in acest sport, aceasta ajutandu-ne sa trecem peste orice obstacol.

Perseverenta

Antrenament dupa antrenament, incercam sa inspiram sportivilor nostri, ideea de perseverenta si cum aceasta este cheia multor rezultate pozitive, atat in sport cat si in afara salii.

Dedicare

Cand te dedici unui lucru in totalitate, rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent cat de mari vor fi obstacolele. Acest lucru este valabil si in volei, fiind chiar un ingredient important din reteta succesului.

Distractie

La sfarsitul zilei, nimic nu are sens daca ceea ce facem, nu facem cu zambetul pe buze. Antrenorii nostri implementeaza cu succes metode de antrenament care le ofera copiilor o dezvoltare armonioasa, in timp ce acestia se distreaza la maxim.

Te intereseaza una din salile noastre?