Un Paste mai bun!

Scoala de volei Lumina Wolves s-a implicat în campanii de binefacere ori de câte ori a avut ocazia, pentru că o faptă bună nu e niciodată inutilă, ci un izvor de bucurie.

Așadar, și în această primăvară suntem fericiți să ne alăturăm campaniei “Un Paște mai Bun – 2021” inițiată de Fundatia Tuna in colaborare cu Fundatia Lumina Institutii de Invatamant.
Acest proiect are ca scop ajutarea a 10.000 de familii nevoiașe din România să se bucure de Sărbătorile Pascale oferindu-le alimente de bază și dulciuri pentru copii în valoare de 75 lei pentru fiecare familie.
Când donăm și ajutăm știm că prin gestul nostru, oricât de mic, aducem un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi.
De asemenea, prin astfel de acțiuni putem să îi învățăm pe copii că e important să ajute, să se implice și să-i susțină pe cei mai puțin norocoși.
Putem dona:
Direct în contul Fundației Tuna- IBAN: RO17 RNCB 0082 0320 2983 0001 cu mențiunea DONAȚIE PENTRU UN PAȘTE MAI BUN.
În toate școlile Lumina (International School of Bucharest, Liceul Teoretic Internațional de Informatică București- Colentina și Pallady) în cutia de donație de la recepție.