Campania „Un Paște mai bun„ devine anul acesta ,,Împreună pentru Ucraina”

Cursul nedorit al evenimentelor din Ucraina ne determină să ne adaptăm și să transformăm campania de donații pentru Paște într-o campanie de donații pentru Ucraina. În vremuri complicate ca cele pe care le trăim zilele acestea, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și compasiune. Campania ,,Un Paște mai bun,, devine anul acesta ,,Împreună pentru Ucraina,,.
În continuare vom avea parteneri în această campanie, Crucea Rosie Romana și compania FAN Courier. Împreună facem bine !
Campania ”Împreună pentru Ucraina”, organizată de Fundatia Tuna în colaborare cu Fundația Lumina Instituții de Învățământ, își propune să ajute cât mai mulți ucraineni care se refugiază din calea războiului.
Prin această campanie, ne propunem să strângem bani pe care să-i folosim pentru achiziționarea de alimente neperisabile, apă, produse de igienă, pături, medicamente, toate destinate ucrainenilor. În #Ucraina, oamenii au nevoie de hrană, medicamente, pături, saltele, și mai ales de solidaritate. Prin gestul nostru de a dona, le arătăm că nu sunt singuri, că suntem alături de ei și că îi susținem pentru a trece cu bine peste tragedia care i-a lovit.
Banii pentru această campanie vor fi strânși prin donații. La campanie participă elevii din Școlile Lumina, sportivii din cluburile care activează sub umbrela Lumina Instituții de Învățământ (⚽️Școala de Fotbal Lucian Sănmărtean / #LuminaEagles,🏐 Scoala de volei Lumina Wolves și 🏀Baschet Club Laguna Sharks) , părinții, profesorii, partenerii și toți prietenii școlilor noastre, oameni generoși, cu sufletul mare, care înțeleg că e important în viață să întindem o mână de ajutor celor care au nevoie de sprijin, în momente dificile ca acesta.
Donațiile pentru campanie pot fi făcute direct în contul Fundației Tuna (IBAN: RO17 RNCB 0082 0320 2983 0001, BCR Unirea București), cu mențiunea DONATIE ÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA, pe platforma bursabinelui.ro (Campania ÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA), pe platforma paypal.me/FundatiaTunaRo și în Școlile Lumina din întreaga țară,(International School of Bucharest, Internațional School of Oradea, Liceul Teoretic Internațional de Informatică București- Colentina și Pallady, Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța, Școlile Spectrum Colentina, Pallady, Ploiești, Cluj, Iași, Constanța) în cutia pentru donație de la recepție.
Când donăm, când ajutăm, cu toții ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, oricât de mic, știm că aducem un zâmbet pe fața celor care astăzi suferă ororile unui război nedorit.

Împreună pentru #Ucraina! 🔵🟡