Final de sezon pentru Cadetele noastre!

Faza grupelor din cadrul Campionatului Național de Cadete a luat sfârșit weekendul trecut, in moderna sala ICHB Colentina.
Lupoaicele noastre au disputat ultimul meci oficial din acest sezon competițional, in compania echipei CTF Mihai Bucuresti. Lipsa de experienta si-a spus cuvantul, fetele noastre pierzand meciul cu 3-0.
Terminam grupa pe locul patru/cinci, dupa echipe cu traditie in voleiul romanesc: CTF Mihai, Dinamo Bucuresti, CSS2 Bucuresti.
Continuam pregătirea pentru Campionatul Municipal Bucuresti si pentru sezonul următor, folosindu-ne de timpul avut la dispoziție pentru consolidarea tehnicii voleiului, participarea la cât mai multe meciuri amicale de pregătire, cantonamente și activități benefice dezvoltării echipelor noastre de la toate categoriile de vârstă.
Considerăm Campionatul încheiat ca fiind unul pozitiv și benefic sportivelor noastre, date fiind greutățile întâmpinate, cauzate de situația pandemică ce ne-a încercat pe toți în ultimii ani.
Felicităm lupoaicele pentru perseverența, ambiția și efortul depus în ultimele luni și le mulțumim părinților care ne-au acordat votul de încredere, în vremuri în care mulți evită sălile de sport aglomerate și activitățile sportive.
Vă mulțumim tuturor celor care ne susțineți și vă invităm să ne urmăriți în continuare, pe rețelele de socializare unde vă vom ține la curent cu acțiunile și noutățile noastre.
+3
609
Impact – persoane
110
Interacţiuni
Promovează postarea
49
1 comentariu
2 distribuiri
Îmi place

Comentează
Distribuie