Turneu semifinal minivolei fete!

Turneul semifinal din cadrul Campionatului Național de Minivolei fete a luat sfârșit weekendul trecut in Bucuresti, unde lupoaicele noastre au disputat ultimele 3 meciuri oficiale din acest sezon competițional.
Fără rezultat pozitiv pe tabela de scor dar cu multe experiențe acumulate, continuam pregătirea pentru sezonul următor, folosindu-ne de timpul avut la dispoziție pentru consolidarea tehnicii voleiului, participarea la cât mai multe meciuri amicale de pregătire, cantonamente și activități benefice dezvoltării echipelor noastre de la toate categoriile de vârstă.
Sezonul competitional încheiat este unul pozitiv și benefic sportivelor noastre, date fiind greutățile întâmpinate, cauzate de situația pandemică ce ne-a încercat pe toți în ultimii ani.
Felicităm lupoaicele pentru perseverența, ambiția și efortul depus în ultimele luni și le mulțumim tuturor celor care ne-au acordat votul de încredere!
Feliictari antrenorilor si sportivelor pentru prima participare in Campionatul National de volei si pentru calificarea la turneul semifinal!


Leave a Reply