Gala premiilor Lumina!

Seară de gală pentru #scoaladevoleiluminawolves, alături de întreaga familie Lumina Educational Institutions!

Peste 300 de elevi și absolvenți au fost premiați luni seară, la Opera Națională București, în cadrul primei Gale Lumina, un eveniment organizat de Lumina Instituții de Învățământ, dedicat excelenței în educație, cultură, sport și responsabilitate civică.

Sute de părinți, profesori și invitați au aplaudat performanțele elevilor din Școlile Lumina, obținute la olimpiade naționale și internaționale, la competiții sportive, culturale și în campionate naționale.

#scoaladevoleiluminawolves a fost prezenta la prima editie #GalaLumina – gala ce a avut ca scop premierea excelentei in educatie, sport, cultura si responsabilitate sociala.

Premiile categoriei sport au fost decernate de catre domnul Ministru al Sportului Eduard Novak, categorie unde a fost premiata Echipa noastra de antrenori, pentru dezvoltarea voleiului juvenil si pentru rezultatele obtinute in ultimul sezon!

Evenimentul de la Opera Națională București a beneficiat și de momente artistice susținute de elevii și profesorii Școlilor Lumina.

Gala Lumina este un eveniment organizat în premieră anul acesta de Lumina Instituții de Învățământ, în cadrul căruia sunt premiați elevii care au făcut performanță în educație, sport, cultură, precum și cei care s-au remarcat prin implicare socială.

Felicitari organizatorilor! Felicitari si colegilor nostri de la #scoaladefotballuciansanmartean si #baschetclublagunasharks pentru performantele lor!

Mandri sa fim parte din din familia Lumina Educational Institutions!Leave a Reply